Spring til indhold

Alt du skal vide som ny skytte

Du har sikkert en masse spørgsmål omkring skydning – dem vil vi prøve at svare på her.
Skydning er en individuel sport, der kræver koncentration og fokus.
Vi har stor erfaring med, at børn, men også voksne, kan have stor nytte af skydesporten med hensyn til øgning af koncentrationsevnen. Samt personer, der ikke evner eller har lyst til boldspil eller anden action sport, kan få glæde samt venner igennem skydesporten.


Her i Sundeved Skytteforening møder du vores trænere første gang du kommer på skydebanen. De vil fortælle om sikkerhed og teknik. Herefter går træneren med dig på banen og følger dig hele skydningen igennem – dette uanset om du er erfaren eller helt ny skytte.

Som medlem hos os vil du lære nyt om skydestillinger, præcision og generelt, hvordan du opnår bedre resultater på skydebanen. Vi har erfarne trænere, som kan lære dig en masse.

Når du er medlem af foreningen, har du også mulighed for at deltage i konkurrencer, hvor koncentration, nerver og fokus virkelig kommer på prøve. 

Alt du skal vide som ny skytte

Hvad koster det?

Børn under 18 år: 275 kr. årligt 
Voksne: 550 kr. årligt
Derudover køb af patroner pr. gang til træning og stævner.

Skal jeg have noget med første gang?

Det er ikke nødvendigt at medbringe noget specielt til skydning. Vi har alt udstyr klar, som du kan låne.
Medbring penge til patroner og eventuelt en sodavand efter skydning.

Hvornår kan jeg komme og skyde?

Torsdage fra kl. 18.30
(undtagen helligdage og i skoleferier).

Sådan bliver du medlem

Hvis du mangler svar på et spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores bestyrelse. Du finder kontakt oplysninger til vores bestyrelsesmedlemmer i toppen under punktet “Kontakt”. Du kan også trykke her.

Som nyt medlem kan du prøve at skyde 3 gange uden det kræver medlemsskab. Er du blevet bidt af skydning, kan du melde dig ind i foreningen ved at udfylde en online indmeldelsesblanket gennem linket herunder